Aktiviraj

Radionica „Zakonska obveza cijepljenja – sukob dvaju prava – roditeljskog prava i prava na život djeteta – utvrđivanje granice do koje roditelj ima pravo na odlučivanje o zdravstvenoj zaštiti djeteta“

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Općina Omišalj i Dječji vrtić „Katarina Frankopan“ organiziraju javnozdravstvene radionice pod nazivom:
 

„Zakonska obveza cijepljenja – sukob dvaju prava – roditeljskog prava i prava na život djeteta – utvrđivanje granice do koje roditelj ima pravo na odlučivanje o zdravstvenoj zaštiti djeteta“
 
i

„Pravo na odbijanje medicinskog zahvata i pravo na drugo mišljenje“
 
Radionice se organiziraju u sklopu javnozdravstvenog programa „ABeCeDa prava i obveza pacijenata i zdravstvenih radnika u ostvarivanju zdravstvene zaštite s pravnog, medicinskog i društvenog aspekta.
 
Radionice će se održati 20.9.2017. u dječjem vrtiću „Katarina Frankopan“, područnom vrtiću Omišalj s početkom u 17,00 sati. 

 

Predavači:

Larisa Juretić, dipl. iur.
Lovorka Nemet Strčić, dr. med.
Aleksandra Ćuić, mag.iur.
Hermina Trošelj, dipl. iur. univ. spec. oec.

 

Organizacija:

Provedbu Programa sufinancira Općina Omišalj te je ulaz za posjetitelje besplatan

Radionice se boduju sukladno pravilniku HLK i HKZR.

grb

Uredovno radno vrijeme za rad sa strankama u Upravnom odjelu u Općini Omišalj: - ponedjeljak, srijeda, petak od 8.30 do 11.30 sati - utorak i četvrtak od 12.30 do 15.00 sati.


Cookie Policy

design&development: 2013 novevibracije