Aktiviraj

Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u 2018. godini otočnim poslodavcima za očuvanje radnih mjesta

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i ove godine nastavlja s provođenjem mjere dodjele potpore male vrijednosti otočnim poslodavcima koja se provodi u skladu s Javnim pozivom za dodjelu potpora male vrijednosti u 2018. godini otočnim poslodavcima za očuvanje radnih mjesta koji se objavljuje u dnevnom tisku „Slobodna Dalmacija“ i „Novi List“ te na službenim stranicama Ministarstva www.razvoj.gov.hr.
 
Potpora se dodjeljuje temeljem članka 26. Zakona o otocima (Narodne novine, broj 34/99, 32/02 33/06) i Uredbe o uvjetima, kriterijima, visini i načinu ostvarivanja prava dodjele državne potpore male vrijednosti otočnim poslodavcima za očuvanje radnih mjesta (Narodne novine, broj 77/06 i 66/07).  
Dodjela potpore male vrijednosti otočnim poslodavcima ima za cilj pomoći poslodavcima u smanjenju troškova poslovanja, a time i stvoriti uvjete za očuvanje postojećih radnih mjesta,  omogućavanje lakšeg zapošljavanja novih djelatnika, unapređenje poslovanja i razvoj otočnog gospodarstva.
 
Korisnici državne potpore su otočni poslodavci sa sjedištem na otocima koji svoju djelatnost obavljaju na otocima.
 
Javni poziv otvoren je do 31. listopada 2018.
 
Više informacija dostupno je ovdje.
 
Javni poziv dostupan je ovdje.
grb

Uredovno radno vrijeme za rad sa strankama u Upravnom odjelu u Općini Omišalj: - ponedjeljak, srijeda, petak od 8.30 do 11.30 sati - utorak i četvrtak od 12.30 do 15.00 sati.


Cookie Policy

design&development: 2013 novevibracije