Aktiviraj pristupačnost

E-bicikle

U svim mjestima na otoku, pa tako i u Omišlju i Njivicama, postavljene su stanice za iznajmljivanje energetski učinkovitih vozila (bicikle). 
Građevinski radovi kao priprema za postavljanje stanice u Omišlju te elektro radovi na punionici, kao i postavljanje i opremanje stanice dovršeni su u siječnju 2019.
U projektu su sudjelovale sve jedinice lokalne samouprave na otoku Krku, a projekt je sufinanciran od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
 
Bicikli se mogu iznajmiti u bilo koje doba 0-24, uz naknadu od 20 kuna po satu platom putem kreditne kartice. Cijeli proces se vrši putem mobilne aplikacije Go2Bike kojom se kontrolira i funkcija bicikla. 
Informacije o aplikaciji i korištenju bicikala dostupne su na www.ekootokkrk.hr/bike-sharing
 
U slučaju kvara na biciklu, nezgode ili tehničkih poteškoća kontaktirati: Ponikve eko otok Krk d.o.o. na tel. +385 51 654 600 ili e-mail: ponikve@ponikve.hr
U slučaju problema oko naplate ili kartičnog plaćanja izdavanja računa kontaktirati: Go2Bike d.o.o. na tel. +385 52 385 358 ili e-mail: krk@go2bike.hr
 
 
 
grb

Uredovno radno vrijeme za rad sa strankama u Upravnom odjelu u Općini Omišalj: - ponedjeljak, srijeda, petak od 8.30 do 11.30 sati - utorak i četvrtak od 12.30 do 15.00 sati.


Cookie Policy

design&development: 2013 novevibracije