Obavijest o izdavanju propusnica

Sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta Stožera civilne zaštite RH, Općina Omišalj zadužena je za izdavanje nužnih propusnica za osobe koje moraju napustiti prebivalište iz vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama.

 

Za dobivanje propusnice možete nam se obratiti na e-mail: opcina@omisalj.hr

 

Mail mora sadržavati:

- ime i prezime, adresu, OIB i datum rođenja (zbog preporuke Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije da se starijima od 65 godina propusnice NE IZDAJU) osobe kojoj je potrebna propusnica,

- kontakt telefon i e-mail osobe koja traži propusnicu,

- razlog zašto je potrebna propusnica,

- na koji period je propusnica potrebna (stalno ili samo određeni period),

- relacija na kojoj će osoba putovati,

- ime, prezime, adresa, datum rođenja i OIB osobe/a kojoj/kojima se pruža skrb.

 

Vrijeme izdavanja propusnica je radnim danom od 9:00 do 16:00 sati, a za zahtjeve koji pristignu radnim danom nakon 16:00 sati propusnice će se izdavati sljedeći radni dan. Zahtjevi predani u petak nakon 14:00 i tijekom neradnih dana obrađivat će se prvi sljedeći radni dan.

Tijekom neradnih dana samo u hitnim slučajevima propusnicu možete zatražiti telefonskim putem na broj Stožera civilne zaštite Općine Omišalj: 098/982-7501

 

Za sve dodatne informacije nazovite 051/661-970 od 8:00 do 16:00 sati.

grb

Uredovno radno vrijeme za rad sa strankama u Upravnom odjelu u Općini Omišalj: - ponedjeljak, srijeda, petak od 8.30 do 11.30 sati - utorak i četvrtak od 12.30 do 15.00 sati.


Cookie Policy

design&development: 2013 novevibracije