Aktiviraj pristupačnost

Putokazi predstavljaju album Meandri

Ulaz slobodan!

Ulaznice se preuzimaju u Dallas Shopu u Rijeci i uredu TZ-a u Omišlju i Njivicama.

  • Lokacija: Arheološki lokalitet Mirine-Fulfinum
  • Početak: 21:00
  • Pokrovitelj: HGU i Ministarstvo kulture i medija
Legendarni riječki "Putokazi" glazbenoj javnosti predstavljaju svoj 14. album "Meandri". Ova jedinstvena glazbena pojava na sceni punih trideset i sedam godina postojanja, iz albuma u album, iz generacije u generaciju, kroz više od 400 pjevača hrabro istražuje, promišlja glazbu izvan okvira i s prepoznatljivim osmijehom čuva ono što se danas rijetko nailazi - predanost ideji i pristup izbrušen do savršenstva. 
 
"Odlučili smo zagrebati najdublje. Dosljedni sebi, uronili smo u novi projekt od početka do Smrti. Skladbe u Meandrima Putokaza su putovanja koja izmjenjuju tijek, korita Rječine, oštro i krivudavo s promjenama pravca, ali uvijek s konačnim ciljem. Konačnim poput Smrti, koja je uvijek na koncu novog početka. Ako nisi upoznao tamu, nećeš znati cijeniti Svjetlost. Ako ne poštuješ Tugu i Smrt, nećeš znati poštovati Život."
 
Glasovnu izvedbu pjevača Putokaza u "Meandrima" prate autohtoni žičani instrumenti u tradicionalnim ritmovima Primorja, Hrvatske, ali i svih strana svijeta u jedinstvenoj cjelini koja pršti vrhunskom izvedbom. 

Gost koncerta je Zoran Majstorović.

grb

Uredovno radno vrijeme za rad sa strankama u Upravnom odjelu u Općini Omišalj: - ponedjeljak, srijeda, petak od 8.30 do 11.30 sati - utorak i četvrtak od 12.30 do 15.00 sati.


Cookie Policy

design&development: 2013 novevibracije