Aktiviraj pristupačnost

Mjesec hrvatske knjige

  • Lokacija: Omišalj, Vijećnica
  • Početak: 18:00
  • Organizator: Knjižnica "Vid Omišljanin"
  • Pokrovitelj: Općina Omišalj

U sklopu događanja u Mjesecu hrvatske knjige predstoji nam gostovanje poznate autorice Marine Vujčić i predstavljanje knjige Pedeset cigareta za Elenu.

 

 Prijava sudjelovanja na susret je obvezna i to na e-mail: vidomisljanin@gkri.hr 

 

 Pedeset cigareta za Elenu, najnoviji roman istaknute i nagrađivane spisateljice Marine Vujčić u svojoj potki ima teoriju kaosa, tihi i neprimjetan "leptirov učinak" na razini malog čovjeka i njegove svakodnevnice. Ako leptir zamahne krilima u Pekingu, on može, kaže poslovica, uzrokovati uragan na Floridi – ali što se, recimo, može dogoditi kad jedan pedesetogodišnjak odluči svoj rođendan obilježiti tako da svih dvadeset i četiri sata, od ponoći kad mu rođendan počinje, pa do ponoći kad završava, ostane budan i da pri tome u čast svojoj poginuloj sestri blizanki, ispuni sasvim bizaran zavjet da popuši pedeset cigareta i sačuva pedeset opušaka? Tajne iza ove neobične premise romana otkrit će nam Marina osobno.

 

Kompletan program Mjeseca hrvatske knjige Gradske knjižnice Rijeka pogledajte na linku:https://gkr.hr/Magazin/Najave/Mjesec-hrvatske-knjige-2020.-u-Gradskoj-knjiznici-Rijeka-druzenje-s-Damirom-Karakasom-Masom-Kolanovic-Marinom-Vujcic-Zoranom-Zmiricem

grb

Uredovno radno vrijeme za rad sa strankama u Upravnom odjelu u Općini Omišalj: - ponedjeljak, srijeda, petak od 8.30 do 11.30 sati - utorak i četvrtak od 12.30 do 15.00 sati.


Cookie Policy

design&development: 2013 novevibracije