Aktiviraj

Klasika na Mirinama u rujnu

  • Lokacija: Arheološki lokalitet Mirine-Fulfinum
  • Početak: 20:00
  • Organizator: TZO Omišalj

6.9.2019. [ODGOĐENO ZBOG NAJAVE LOŠEG VREMENA]

 

Koncert klasične glazbe pod nazivom Večer opere, operete i mjuzikla izvest će renomirani umjetnici iz Rijeke Vanja Zelčić (sopran), Slavko Sekulić (bas) i maestro Igor Vlajnić (klavir), koji su svojim dugogodišnjim radom u Hrvatskoj i inozemstvu potvrdili umjetničku kvalitetu te nude jedinstveni program klasične glazbe.

Repertoar se sastoji od velikog broja opernih i operetnih arija, songova iz mjuzikla, duhovne glazbe, ali i drugih skladbi različitih glazbenih i stilskih razdoblja. 

 

17.9.2019.

 

Pavle Jovanović u nekoliko se projekata uspio predstaviti kao izvrstan gitarist i autor/kompozitor i to u sastavima Cromatic 5 uz Grgura Savića, suradnjom s Chrisom Jarettom i Abstract Construction Collectivom te u vlastitom bendu Peek 3.

Repertoar čine autorske kompozicije s novoga projekta Pavle Jovanović kvarteta koji izlazi u listopadu za UNIT records u Švicarskoj. 

Članovi kvarteta: Pavle Jovanović (gitara), Vojkan Jocić (saksofon), Ivar Roban Križić (kontrabas), Borko Rupena (bubnjevi).

grb

Uredovno radno vrijeme za rad sa strankama u Upravnom odjelu u Općini Omišalj: - ponedjeljak, srijeda, petak od 8.30 do 11.30 sati - utorak i četvrtak od 12.30 do 15.00 sati.


Cookie Policy

design&development: 2013 novevibracije