Obavijest od PP Krk

 O B A V I J E S T

 

 

        Dana 22. travnja 2015. godine prijenosni šalter s opremom za obavljanje upravnih poslova u vremenu od 09,00 do 14,00 sati nalaziti će se na području Općine Omišalj, u prostorijama stambenog objekta na adresi: Omišalj, Prikešte 13.

        Dana 23. travnja 2015. godine prijenosni šalter s opremom za obavljanje upravnih poslova u vremenu od 09,00 do 14,00 sati nalaziti će se u mjestu Njivice, u prostorijama mjesnog odbora na adresi: Njivice, Ribarska obala 10.

 

        Ovim putem građani mogu obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishodovati uvjerenje o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, registraciju vozila i dr.

 

        Pozivamo građane, posebno one kojima je otežan dolazak u šalter salu Policijske postaje Krk, da iskoriste mogućnost rješavanja navedenih upravnih poslova bliže svom domu, odnosno mjestu prebivališta ili boravišta.

 

        Napominjemo da je potrebno da građani ponesu fotografije potrebne za izradu dokumenta. 

 

 

 

 

                                                                                  Policijska postaja Krk 

grb

Uredovno radno vrijeme za rad sa strankama u Upravnom odjelu u Općini Omišalj: - ponedjeljak, srijeda, petak od 8.30 do 11.30 sati - utorak i četvrtak od 12.30 do 15.00 sati.


Cookie Policy

design&development: 2013 novevibracije