Obavljanje dimnjačarskih poslova na području općine Omišalj

OBAVLJANJE DIMNJAČARSKIH POSLOVA NA PODRUČJU OPĆINE OMIŠALJ
 
 
Dana 1.7.2015. godine sklopljen je Ugovor o koncesiji za obavljanje dimnjačarskih poslova na području općine Omišalj između Općine Omišalj i tvrtke MLD-USLUGE d.o.o. iz Koprivnice, Ivana Generalića bb. Na temelju navedenog ugovora tvrtka MLD-USLUGE d.o.o., kao ovlašteni koncesionar, obavljat će dimnjačarske poslove na području općine Omišalj na vrijeme od 5 godina.
 
Čišćenje dimnjaka provodi se dva puta godišnje – u zimskom i proljetnom razdoblju, a terenski pregled dimnjaka radi uspostave kartoteke dimovodnih objekata započet će na jesen.
 
Navedene usluge korisnicima se naplaćuju po cijenama koje su utvrđene u Cjeniku obavljanja dimnjačarskih poslova na području općine Omišalj, od 29.4.2015.g.
 
Podsjećamo da je čišćenje dimnjaka obaveza mještana, prvenstveno zbog osobne sigurnosti, ali i uvjeta naknada eventualnih šteta od osiguravajućih društava.
 
Koncesionar se može kontaktirati na broj mobitela: 098/942-8867 ili putem e-maila: mldusluge@gmail.com

    

grb

Uredovno radno vrijeme za rad sa strankama u Upravnom odjelu u Općini Omišalj: - ponedjeljak, srijeda, petak od 8.30 do 11.30 sati - utorak i četvrtak od 12.30 do 15.00 sati.


Cookie Policy

design&development: 2013 novevibracije