Besplatna pravna pomoć

Centar za participaciju žena u društvenom životu, u suradnji s Općinom Omišalj, u Vijećnici Općine Omišalj, Prikešte 13, dana 21.12.2016.g. (srijeda), od 10-14h, organizira pružanje besplatne pravne pomoći u okviru projekta „Pravda dostupna svima“.  

 

Projekt je namijenjen građanima slabijeg imovnog stanja da ostvare besplatnu prvanu pomoć i svoja prava iz sustava socijalne skrbi, zdravstvenog i mirovinskog osiguranja, obiteljskih odnosa, statusna prava, prava iz radnih odnosa i druga ljudska prava s ciljem osiguranja jednakosti svih građana pred zakonom i pravne sigurnosti. 

 

Tim za pružanje pravne pomoći sastavljen od pravnica i odvjetnica pružati će građanima sve relevantne informacije koje se odnose na njihova prava i potrebe te im  pomoći da ostvare svoja prava koja su im zagarantirana Ustavom RH, zakonima  i drugim propisima.

grb

Uredovno radno vrijeme za rad sa strankama u Upravnom odjelu u Općini Omišalj: - ponedjeljak, srijeda, petak od 8.30 do 11.30 sati - utorak i četvrtak od 12.30 do 15.00 sati.


Cookie Policy

design&development: 2013 novevibracije