Društveni dom u Omišlju

7. siječnja 2016.g. Općina Omišalj dobila je završeni idejni projekt Društvenog doma Omišalj koji će se urediti u zgradi bivše policijske postaje u Omišlju.
Društveni će se dom zbog visokih troškova graditi fazno, a prva faza je multifunkcionalna dvorana koja je izrazito potrebna za izvođenje programa tijekom nepovoljnih te jesenskih i zimskih dana.
U Društvenom će domu biti osiguran prostor za rad udruga s našeg područja, a tu će ostati i Dobrovoljno vatrogasno društvo Njivice koje već godinama koristi prostor u zgradi.
 
Dana 9.2.2018. godine izvođač je službeno uveden u posao i na objektu se trenutačno izvode pripremni radovi: geodetski radovi, osiguravanje privremenih priključaka struje, vode i telefona te dovoz mehanizacije na gradilište.
 
U 2019. godini dovršeni su fasaderski radova, pa se vanjski dio objekta može se smatrati završenim, a u njegovu unutarnjem dijelu obavljeno je tijekom svibnja i lipnja 2019. ličenje prostorija. Ugrađeno je osobno-teretno dizalo što povezuje prizemlje s gornjom etažom, a zgotovljeni su i radovi na pripremi ugradnje video nadzora. Riješeni su i radovi na ugradnji,
odnosno postavljanju podne podloge na bazi poliuretanskih smola.
U dvorani je izvedena i podkonstrukcija za gips-kartonske ploče na zidovima i na stropu, a radi se i na ugradnji akustičnog stropa. Betonirani su zidovi vanjskog trga, izvode se armiranobetonski radovi na izvedbi ulaznog stepeništa, a čitavo područje poprima i posve novu vizuru (kolni prilaz, parkiralište za vozila, hortikultura...). O hortikulturnom izgledu prvenstveno brine Pesja-Nautika. 
 
 
 

 

grb

Uredovno radno vrijeme za rad sa strankama u Upravnom odjelu u Općini Omišalj: - ponedjeljak, srijeda, petak od 8.30 do 11.30 sati - utorak i četvrtak od 12.30 do 15.00 sati.


Cookie Policy

design&development: 2013 novevibracije