Obavijest o održavanju vatrogasne vježbe

Prema programu rada, a u cilju spremnosti i uvježbanosti djelatnika, Javna vatrogasna postrojba Grada Krka vršit će vatrogasne vježbe na javnim objektima, odnosno objektima u kojima radi ili boravi veći broj ljudi, a raspoređene su u 3. i 4. kategoriju ugroženosti od požara, te industrijskim objektima 1. kategorije ugroženosti od požara.

 
Obavještavamo, stoga, roditelje i ostale mještane, da će se u četvrtak, 31.03., s početkom u 10:00 sati održati vatrogasna vježba evakuacije i gašenja požara u dječjem vrtiću Omišalj. U vježbi će sudjelovati 1. Smjena JVP-a Krk s dva vatrogasna vozila, DVD Njivice s tri vatrogasna vozila, te djeca i zaposlenici dječjeg vrtića Omišalj.
Početak vježbe planiran je u 10:00 sati, a završetak u 10:30 sati. Na svom putu od Vatrogasnog doma DVD-a Njivice do dječjeg vrtića interventna vozila će koristiti zvučne i svjetlosne signale.

 

grb

Uredovno radno vrijeme za rad sa strankama u Upravnom odjelu u Općini Omišalj: - ponedjeljak, srijeda, petak od 8.30 do 11.30 sati - utorak i četvrtak od 12.30 do 15.00 sati.


Cookie Policy

design&development: 2013 novevibracije