Obavijest o online edukaciji: HOP stručni savjeti i novosti
Uprava za otoke u provedbi Programa Hrvatski otočni proizvod najavljuje održavanje online edukacije: HOP stručni savjeti i novosti
Svi zainteresirani mogu se priključiti radionici u utorak, 20. svibnja 2025. godine, s početkom u 14:00 sati putem platforme Teams a priključiti se može klikom na: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MjUzMWQwMWMtODk0NS00OGViLWExZDktYmRhMzY2ZDQyYjE5%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%2265b39063-0dd3-431c-81f7-c5797ba67fd2%22%2c%22Oid%22%3a%22c9b399b4-aae6-4591-aac2-9531649bed11%22%7d
🔹 Predavači:
• dr. sc. Dario Lasić, član stručnog povjerenstva HOP za prehrambene proizvode i pića
• dr. sc. Lidija Barušić, članica stručnog povjerenstva HOP za kemijske (kozmetičke) proizvode
🔹 Program: Svaki predavač održat će izlaganje u trajanju od po 30 minuta, nakon čega je predviđeno 30 minuta za pitanja, komentare i dodatna pojašnjenja.
🔹 Teme:
• Potvrde, certifikati i analize koji su u kategorijama prehrane, pića i kemijskih proizvoda potrebni za dobivanje oznake HOP
• Učestale greške u izradi deklaracija i označavanju proizvoda
• Problemi vezani uz senzorsku kvalitetu proizvoda
• Smjernice za postizanje visoke kvalitete proizvoda i dobivanje HOP oznake