Dodatno pojašnjenje - preventivni pregledi za stanovnike Omišlja i Njivica

prikaz ultrazvučnog pregleda abdomena

Potaknuti brojnim upitima stanovnika općine Omišalj, podnosimo dodatno pojašnjenje o dokumentaciji koju je potrebno ishoditi za ostvarenje prava na besplatan pregled u Poliklinici Kantrida-Dental.

Za ostvarivanje prava na besplatan pregled u Poliklinici Kantrida-Dental, potrebno je da korisnik pribavi liječničku potvrdu/uputnicu (liječnika opće prakse ili specijaliste), kojom liječnik upućuje na određeni pregled, a koji je u sklopu ugovorenih pregleda.

Po pribavljanju liječničke potvrde istu je potrebno, zajedno sa preslikom osobne iskaznice, dostaviti u Upravni odjel Općine Omišalj, ured 11, osobno ili skenirano u pdf formatu na e-mail: irena.veljacic@omisalj.hr

Upravni odjel potom će izdati potvrdu kojom se korisnik upućuje u Polikliniku, a termin pregleda korisnik zakazuje sam u roku od pet dana od izdavanja potvrde Upravnog odjela.

Budući da se radi o novoj suradnji i novom načinu provođenja programa zdravstvenih pregleda od strane Općine Omišalj, ukoliko uočimo određene poteškoće u samoj provedbi, razmotrit ćemo druge mogućnosti provedbe.

Posljednje objave iz kategorije
https://admin.omisalj.hr/vizual s grbom Općine i natpisom javni poziv

Javni poziv za parkiralište Pod orišina - drugi krug

https://admin.omisalj.hr/vizual s grbom Općine i natpisom javni poziv

Obavijest o objavljenom Pozivu na dostavu ponuda za usluge izrade glavnog projekta rekonstrukcije kule Dubec i vidikovca u naselju Omišalj

https://admin.omisalj.hr/vizual s grbom Općine i natpisom javni poziv

Obavijest o objavljenom Pozivu na dostavu ponuda za izvođenje radova na popločenju okoliša OŠ Omišalj

https://admin.omisalj.hr/plakat s podacima o načinu organizacije prijevoza

Besplatan prijevoz onkoloških bolesnika