Obavijest o terenskom izvidu/izmjeri objekata - ulica Pušća

obavijest pesja.jpg

grb RH.png
REPUBLIKA HRVATSKA
PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA
OPĆINA OMIŠALJ
UPRAVNI ODJEL

KLASA: 024-01/22-01/52
URBROJ: 2170-30-22-01-4
U Omišlju, 10.11.2022. godine.

Obavještavamo stanovnike da će djelatnici Geodetskog zavoda Rijeka d.o.o., Frana Kresnika 33, 51000 Rijeka, OIB 42177896849 u studenom 2022. godine započeti obavljati terenski izvid/izmjeru tijekom kojeg će prikupljati i analizirati podatke o kućama i pomoćnim objektima na području dijela Općine Omišalj - ulica Pušća. Izmjera kuća će se koristiti za usporedbu s postojećim evidencijama o prostoru, odnosno u svrhu ažuriranja postojećih evidencija Općine Omišalj.

Terenska izmjera obuhvaća vanjski pregled i vanjsku izmjeru objekta, prikupljanje podataka o površini, katnosti, namjeni prostora i dijelova prostora (stambeni dio, garaža, spremište, poslovni prostor i sl.) te fotografiranje objekta. Također, radi preciznije usporedbe sa postojećim evidencijama u prostoru, prikupljat će se i podaci o vlasnicima, odnosno korisnicima objekata.

Svim vlasnicima koji ne budu prisutni u vrijeme izmjere, Geodetski zavod Rijeka d.o.o. će ostaviti obavijest s kontakt podacima i dodatnim informacijama.

Kako bi prikupljeni podaci bili čim kvalitetniji, molimo vlasnike i korisnike objekata za suradnju, a sve sa ciljem da upravljanje informacijama o prostoru Općine Omišalj bude bolje i učinkovitije.

Za sve potrebne dodatne informacije, slobodni ste obratiti se Geodetskom zavodu Rijeka d.o.o. na tel. 051/401-435 ili 051/401-916 radnim danom od 09:00 do 14:00 sati.

OPĆINA OMIŠALJ

Posljednje objave iz kategorije
https://admin.omisalj.hr/15.jpg

Izgradnja širokopojasne mreže na otoku Krku - obavijest o radovima

https://admin.omisalj.hr/15.jpg

Obavijest o vodoopskrbi

https://admin.omisalj.hr/bonovi božić.jpg

Poziv stanovnicima dobi 80+ da podnesu zahtjev za ostvarivanje prava na novčani bon u povodu božićno-novogodišnjih blagdana

https://admin.omisalj.hr/Javni poziv

Obavijest o objavljenom Pozivu na dostavu ponuda za izvođenje radova na modernizaciji javne rasvjete LED tehnologijom