Stručno osposobljavanje za poljoprivrednike - poduzetništvo žena u ruralnom području

Savjetodavna služba u suradnji s Poljoprivrednom zadrugom Otok Krk organizira strukovno osposobljavanje za poljoprivrednike: Intervencija 78.01. - 5.8. - Osnivanje i upravljanje poljoprivrednim gospodarstvom - Poduzetništvo žena u ruralnom području.
Tečaj će se održati u Vrbniku (Kuća vina Ivan Katunar) i Bogovićima (Kuća dubašljanske baštine) od 21.5 do 24.5 2024. u trajanju od 32 školska sata.

Tečaju mogu prisustovati nositelj ili članovi obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva. Na kraju osposobljavanja se piše ispit te se dobiva potvrda za uspješno položeni tečaj.

Teme: osnaživanje žena kroz poljoprivrednu proizvodnju i dopunske djelatnosti, diversifikacija poljoprivrednog gospodarstva kroz seoski turizam i uslužne djelatnosti na PG-u, revitalizacija tradicijskih obrta i vještina, diversifikacija poljoprivrednog gospodarstva kroz preradu poljoprivrednih proizvoda na PG-u (izrada skute i tvrdog ovčjeg sira) i drugo - puni program u privitku.

Prijave s identifikacijskim brojem poljoprivrednog gospodarstva (MIBPG) te kontakt podacima osobe koja će sudjelovati na tečaju šalju se na predrag.janes@mps.hr do 17.5.2024. Kontakt broj za eventualne upite: Višnja Krapljan - 0914882760

PROVEDBENI PLAN STRUKOVNOG OSPOSOBLJAVANJA - Poduzetništvo žena-otok Krk

Posljednje objave iz kategorije
https://admin.omisalj.hr/

Obavijest o objavljenom Pozivu na dostavu ponuda za usluge tjelesne zaštite osoba i imovine - obilazak javnih površina

https://admin.omisalj.hr/

Poziv na radionicu Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ

https://admin.omisalj.hr/

Stručno osposobljavanje za poljoprivrednike - poduzetništvo žena u ruralnom području

https://admin.omisalj.hr/

Obavijest o objavljenom Javnom pozivu za prikupljanje zahtjeva za dodjelu u zakup rezerviranih parkirališnih mjesta na parkiralištu Pod orišina